Lidmaatschap

Allereerst, leuk dat je belangstelling toont voor onze club. Wij zijn een groep enthousiaste hobbyfotografen die om de 2 weken bij elkaar komt en dan elkaars foto’s bespreekt.

Welk niveau of specialisme je hebt, maakt niet uit. Je kunt altijd van elkaar leren. Termen als “sluitertijd”, "ISO", “diafragma” en “scherptediepte” moeten wel bekend zijn. De techniek zal tijdens clubavonden zeker aan de orde komen, maar is niet de leidraad. Beeldinhoud en compositie daarentegen veel meer.


Clubavond

Onze clubavonden zijn 2 keer per maand op maandag van 19:30 tot 22.00 uur.
Je vindt ons in gemeenschapshuis Concordia, Prins Hendriklaan 386, 6443 AE te Brunssum.
In onze AGENDA staat wanneer de clubavonden zijn.


Even proeven?

Als je eerst eens vrijblijvend een clubavond wilt bijwonen, dan kan dat. Zo kun je zien of onze club iets voor je is en wat we zoal doen op een clubavond. Je mag in principe 4 clubavonden vrijblijvend bijwonen. Vraag even aan onze secretaris of aan een van de andere leden. Zij kunnen je verder helpen.


Uitstapjes

Er is elk jaar ook ruimte om het vertrouwde clubhuis te verlaten voor het bezoek aan exposities, musea, festivals en andere happenings waarin de fotografie in haar breedste vorm centraal staat.


Contributie

Bij onze club moet niets en mag alles. Op één ding na, want contributie betalen moet. De contributie voor 2023 bedraagt 72 euro per jaar of een gedeelte van dat bedrag als je later in het jaar lid wordt. Normaal gesproken wordt de contributie twee keer per jaar geïnd.